san marco suceava

Despre

A face lucrurile bine, la ora actuală, înseamnă să te îndrepţi spre excelenţă cu pasiune şi profesionalism. Aceasta este trăsătura caracteristică a firmei.

San Marco Suceava este reprezentantul local Colorificio San Marco, leader în Italia în producţia de sisteme de vopsire pentru construcţii.

Puternici printr-o istorie care a început cu peste jumătate de secol în urmă, a evoluat în timp până când a devenit un punct de referinţă internaţional.

La ora actuală Grupul San Marco se mândreşte cu 7 unităţi de producţie în toată lumea şi 6 mărci, fiind una dintre primele firme din domeniul produselor pentru zugrăvit şi vopsire profesionale pentru construcţii din Italia.

Filozofia firmei poartă amprenta principiilor inovaţiei, onestităţii şi a transparenţei, a responsabilităţii sociale şi faţă de mediu, punând în centrul său omul şi protecţia muncii.

Importator în Suceava al brandului San Marco Italia, bazându-ne pe experiența de peste 60 ani în producția și comercializarea de varuri lavabile, lacuri, emailuri, grunduri și o mare varietate de tencuieli decorative, alături de parteneri din peste 20 de țări, împărtășim renumele, istoria și calitatea italiană.

Ce putem face pentru tine?

sanmarco-for-professionalsOferim soluții optime pentru conservarea și protejarea în timp al celui mai prețios bun – Locuința ta

Oferim finisaje venețiene lustruite, Stucco Veneziano, Grassello di Calce sau Marmorino, care au fost folosite de secole în întreaga lume, pe capodopere arhitecturale și în clădiri de zi cu zi.

De asemenea, oferim finisaje decorative irizate, perlate, metalice si catifelate pentru pereți artistici și alte proiecte de decoratiuni interioare.

Consultanții noștri sunt disponibili pentru a oferi informații, sfaturi și cele mai recente inovații in industrie proprietarilor de case si profesioniștilor (arhitecți, designeri, constructori, aplicatori).

Oferim finisaje elegante și usor de aplicat, chiar dacă stilul tău este tradițional, contemporan sau oricare altul. Puteți alege din mai mult de 2000 de culori.

În spiritul grijei pentru ecosistem, San Marco, producătorul nostru din Italia, a creat o gamă largă de produse pe bază de apă, ecologice, care au nivel VOC foarte scăzut (adică nivel foarte scăzut de componente care reacționează cu atmosfera și creează compuși care ar putea provoca poluarea aerului).

De asemenea, oferim o gamă largă de scule italiene de înaltă calitate pentru aplicatori.